Välkommen till mig!

Vart ska jag ens börja? Äntligen är min hemsida och blogg uppe ~ välkomna! 

Det är med så mycket känslor som min egna lilla sida äntligen kommit till liv och glädjen över att äntligen ha ett eget forum att få landa mjukt i. Jag har så länge jag kan minnas inspirerats av bloggsfären just för att det finns ett utrymme till att verkligen uttrycka sig i skrift och bilder. Det blir som en liten kort roman att få följa, fantisera om och ta till sig av. Vilket jag älskar..

Vad är då tanken med min hemsida, framförallt blogg? Jo att få dela med mig av betydligt mer från mitt liv som inte syns på min Instagram. Jag är otroligt glad för plattformen jag blivit given på Instagram, men i många stunder kan jag känna att det blir alldeles för snävt där inne att ständigt fokusera på heminredning. Visst är det mycket mitt eget fel då jag placerat mig i ett fack, men nu blir det ändring på det. Det finns så mycket mer i livet som jag vill berätta för er om. Det tänker jag ska få ske just här inne. Så kul det ska bli!

Jag ska inte bli allt för långdragen i mitt första inlägg för det kommer mer, betydligt mer. Vi ska diskutera inredning, livet, min vardag, framgångar och misslyckanden, glädjen, skratt och allt där i mellan. Kram på Er och nu är vi igång!!

Ett stort tack till..

Jag vill tacka min fantastiska vän Peter Berndtsson, https://communicationlab.se, för att du tagit dig tiden och framförallt hjälpt mig skapa en sida som känns som mig. En plats där lugnet är påtagligt. Om någon av er är ute efter hjälp att skapa en egen hemsida tycker jag ni ska kontakta honom.

Sen vill jag också tacka min kära vän Lena Evertsson, http://www.ateljelena.se, för den vackra bilden du tagit på mig som nu fått äran att pryda framsidan av min hemsida. Du ställer alltid upp och att få arbeta med dig känns alltid kravlöst och inspirerande.