Här har ni mig – Hannes Mauritzson

Kreatör, fotograf och kommunikatör

Mitt namn är Hannes Mauritzson och jag arbetar som kreatör, fotograf, skribent och kommunikatör. Jag är 25 år ung och bor i den vackra staden Helsingborg i Skåne. För mig har alltid språkets konst och det vackra i min omgivning fått mitt hjärta att slå extra snabbt ~ vilket har lett mig till att arbeta med just detta.

Rakt från hjärtat

Här inne hos mig kommer jag att bjuda på allting från livet vad det än innebär till bakning till mina bästa tips på hur man inreder sitt hem. Tanken med min blogg är att låta den vara levande och spegla den platsen jag själv befinner mig i livet. Inget konstlat ~ utan rakt från hjärtat.

Brinner för mitt yrke

Min resa som egenföretagare började i mars 2019 och har sedan dess förändrat mitt liv på mängder av vis. Framförallt har jag lyckats skapa mig ett yrke som jag brinner för och träffat många fantastiska människor på vägen. Tack till alla er som gör mig till den jag är idag. Välkommen till mig!

Vinnare i Rum21 Awards

Årets stjärnskott 2020

Hannes Mauritzson är en av vinnarna i 2020 års upplaga av Rum21 Awards. Efter juryns överläggning stod Hannes som vinnare i kategorin Årets stjärnskott.